Petite Olivia är ett svenskt varumärke känt för sina exklusivt handgjorda rosetter. Barn som vuxna, från världens alla hörn, bär rosetterna!

Johanna Engberg som ligger bakom varumärket Petite Olivia lanserade sin första rosettdesign 2012. Känslan som hon vill förmedla är en exklusiv och snygg accessoar av hög kvalité, som samtidigt är skonsam att använda för både baby och vuxen. Petite Olivia-rosetten blev snabbt omtyckt av både bloggare, kändisar och kungligheter.

Som småbarnsmamma med en självklar förkärlek till kvalitativa material arbetar Johanna ständigt med att stärka kvaliteten på sina designs och använder därmed endast godkända och OEKO-TEX®-märkta material i sin produktion. Kvalitetskontroller genomförs genomgående för att försäkra att varje rosett upplever kvalitetskraven.

Petite Olivia’s rosetter och accessoarer finner du såklart i vår webbutik och hos någon av våra 89 återförsäljare världen över. För att få den optimala Petite Olivia upplevelsen rekommenderar vi att du kommer och besöker oss i vår butik, i våra nyöppnade lokaler i idylliska Båstad! Här kan du besöka oss på lördagar mellan kl 11-14, ingång glasverandan på Continental Båstad, Köpmansgatan 93.

Sommaren 2021 kommer vi även slå upp dörrarna till det anrika, nyrenoverade Continental Båstad som kommer att bjuda på ett helt nytt och exklusivt koncept med en smakupplevelse värd att åka flera mil för!

 

”Super kvalité, håller formen!” 

”Tycker ni har en unik produkt som står ut i mängden.”

”Bästa servicen och så fina accessoarer!”

”Bästa rosetterna på marknaden. Ypperlig kvalité!”

”Jag gillar att handla av er, ni är så positiva och hjälpsamma. Snabb leverans och personligt bemötande. ”

”Absolut finaste rosetterna och bästa personalen. ”

”Otroligt bra kundservice! ”

”Längtar tills jag kan komma och besöka er på Continental! ”

”Mest underbara rosetterna och otroligt bra kundservice! ”

”Tackar för ett mycket trevligt bemötande jag fick idag när jag besökte din butik. Kommer att komma tillbaka o köpa utav dina SUPERFINA ROSETTER- Kan rekommendera denna butik! ”

”Kan varmt rekommendera ett besök i Båstad.”

”Petite Olivia är pricken över i:et! ”

 

Samarbeten

Sedan 2019 har Petite Olivia samarbetat med Bröstcancerfonden och donerat intäkter från vår rosettförsäljning till organisationen som arbetar med forskning och ger stöd till de drabbade. Ett samarbete som betyder mycket för så många och som vi är stolta över att vara del utav!

Petite Olivia är även stolta över vårt samarbete med World Childhood Foundation och vill tillsammans med våra kunder göra skillnad för våra barn, vår framtid. Bär dessa rosetter och skapa en trygg och fin framtid tillsammans med oss!

Med tennis som en naturlig puls i vår by Båstad var det en självklarhet att vi 2019 och 2020 tog fram den officiella tennisrosetten. Rosetten prydde världskända tennisspelare och organisatörer under Swedish Open och även Stockholm Open.

 

Hållbarhet

Som modeskapare i en bransch som ständigt behöver förbättras arbetar Petite Olivia aktivt för att utveckla nya designs och materialval, för att försäkra oss om en säker framtid för våra barn.

Med våra OEKO-TEX®-märkta material kan vi stolt garantera att varje komponent i materialet har godkänts i tester för skadliga ämnen, både för människa och miljö. Testerna utförs av ett oberoende OEKO-TEX®-institut där det tas hänsyn till flertalet reglerade och icke-reglerade ämnen.

 

”Jag har arbetat med mina fabriker i 9 år, att vi nu tar produktionen till en ny nivå känns helt fantastiskt. I Corona-tider som dessa skakas modebranschens produktion till, därför är jag så tacksam över den täta kommunikation jag har med mina producentländer och kan därav fortsätta kontrollera min produktion som jag alltid gjort. För att kunna skapa de nya styles vi vill under våren 2021, väljer vi att även producera inhouse här i Båstad. Stay tuned!” – Johanna Engberg

 

 

KONTAKTA OSS

J FASHION AB

PETITE OLIVIA

Köpmansgatan 93, Båstad

Telefon: 0725-252614
Kundtjänst: Maila oss till [email protected]

E-post: [email protected]

Org.nr: 559166-2936

ÅTERFÖRSÄLJARE – SVERIGE & INTERNATIONELLT

Johanna Engberg

E-post: [email protected]