Om oss

Om du visste hur många 10000-tals rosetter jag har sålt? För snart 11 år sedan skapades den första rosetten, då drev jag barnklädesbutiken ByEngberg på Nybrogatan i Sthlm. När ByEngberg för 5 år sedan fick inbrott i vårt lager började en ny resa, en försäkring som inte täckte något och där stod jag i någon slags chock. Men allt är möjligt, vid motgångar reser vi oss upp och helt plötsligt startades Petite Olivia med fokus på endast rosetter.
För 4 år sedan formades vår stora rosettbutik i Båstad. Förra sommaren tog jag & min familj över anrika Continental Båstad, vi formade en fransk bistro med fransk pastry och en rosettbutik i huset.
Vi har skapat en destination som folk reser långt för att besöka. Den kungliga rosetten har fortfarande strålkastarna på sig, rosetter säljer mer nu än för 10 år sedan. Med noga utvalda återförsäljare som Sollidens slott och liknande butiker, kan man handla våra rosetter världen över.
Nu har mitt modeföretag skapat ännu ett varumärke YNIP (You´re not in Paris), ett varumärke för kvinnor som vill ha det där lilla extra.
There’s no limit out there! Allt är möjligt. När världen är i kris, ska vi måla världen vacker med kärlek och möjligheter. Det goda vinner alltid! Med 3 döttrar och min man vid min sida, formar jag mina 3 koncept med allt vi älskar. De är framtiden, de är nuet.
Välkommen till vår Continentala värld!
Johanna Engberg
Continental Båstad, Köpmansgatan 93 – Båstad.
Öppet 5 dagar i veckan, tisdag-lördag kl 09-16

Samarbeten

Sedan 2019 har Petite Olivia samarbetat med Bröstcancerfonden och donerat intäkter från vår rosettförsäljning till organisationen som arbetar med forskning och ger stöd till de drabbade. Ett samarbete som betyder mycket för så många och som vi är stolta över att vara del utav! Vi samlade in 32000:- förra året.

Petite Olivia är även stolta över vårt samarbete med World Childhood Foundation och vill tillsammans med våra kunder göra skillnad för våra barn, vår framtid. Bär dessa rosetter och skapa en trygg och fin framtid tillsammans med oss!

Med tennis som en naturlig puls i vår by Båstad tar vi sedan år 2019 fram den officiella tennisrosetten. Rosetten pryder världskända tennisspelare och organisatörer under Swedish Open / Nordea Open och även Stockholm Open.

Kvinnoboenden – vi har sedan start samarbetat med kvinnoboenden, det finns inte mycket som går upp mot att att se när en liten rosett i en söt presentpåse skapar ett leende hos ett barn som har det svårt. Att vi ger till dem som kämpar, betyder allt. Vi vill så ett frö om en bättre framtid, med ord och uppmuntran i en upplevelsemiljö kan vi påverka likt Pippi Långstrump.

Hållbarhet

Som modeskapare i en bransch som ständigt behöver förbättras arbetar Petite Olivia aktivt för att utveckla nya designs och materialval, för att försäkra oss om en säker framtid för våra barn.

Med våra OEKO-TEX®-märkta material kan vi stolt garantera att varje komponent i materialet har godkänts i tester för skadliga ämnen, både för människa och miljö. Testerna utförs av ett oberoende OEKO-TEX®-institut där det tas hänsyn till flertalet reglerade och icke-reglerade ämnen.

 

KONTAKTA OSS

J FASHION AB

PETITE OLIVIA

Köpmansgatan 93, Båstad

Telefon: 0725-252614
Kundtjänst: Maila oss till [email protected]

E-post: [email protected]

Org.nr: 559166-2936

ÅTERFÖRSÄLJARE – SVERIGE & INTERNATIONELLT

Johanna Engberg

E-post: [email protected]