Petite Olivia är ett svenskt varumärke känt för sina exklusivt handgjorda rosetter. Barn som vuxna, från världens alla hörn, bär rosetterna!

Märket är känt för sina exklusivt handgjorda rosetter. Rosetten känns igen från bloggare, kändisar, kungligheter och media.

Sommaren 2019 slog rosetten totalt igenom inne på tennisområdet på Swedish Open i Båstad, under 2 veckor syntes 1000-tals människor gå runt med rosetter på väskor, kavajen, skorna och i håret. Ung som gammal, oavsett kön, detta var sommarens stora fluga som utan tvekan fortsätter. I samband med detta döptes just Båstad om till Bow-stad i sociala medier.

Petite Olivia är särskilt stolt för sitt samarbete med World Childhood Foundation. Petite Olivia vill tillsammans med våra kunder göra skillnad, att vi tillsammans förändrar världen för andra barn. Så sätt på våra hårrosetter på dina barn, dig själv och alla vännerna. Låt oss stolt visa världen att vi vill skapa en trygg plats för vår framtid. 1 av 5 barn utsätts för våld och övergrepp! Sprid våra rosetter, dess viktiga budskap och så förändrar vi något vi med alla andra kan påverka. ”Hon var rädd, hon bar på ett tryck över bröstet. Hon var liten, men något var fel” , inga ord kunde beskriva det hon varit med om och vem skulle tro på henne?

Designer:  Johanna Engberg. Entreprenör, grundare till varumärket Petite Olivia, Sveriges barnklädesexpert, frilansar inom barnmode.