Om oss

I snart 12 år har Petite Olivia tillverkat rosetter. Du finner våra rosetter hos återförsäljare runt om i världen och i vår Flagship Store i Båstad (inne i vår bistro Continental Båstad, Köpmansgatan 93).
Rosetter är allt som behövs för att skapa den perfekta outfiten – Johanna Nadjafi, grundare 

Samarbeten

Sedan 2019 har Petite Olivia samarbetat med Bröstcancerfonden och donerat intäkter från vår rosettförsäljning till organisationen som arbetar med forskning och ger stöd till de drabbade. Ett samarbete som betyder mycket för så många och som vi är stolta över att vara del utav! Vi samlade in 32000:- förra året.

Petite Olivia är även stolta över vårt samarbete med World Childhood Foundation och vill tillsammans med våra kunder göra skillnad för våra barn, vår framtid. Bär dessa rosetter och skapa en trygg och fin framtid tillsammans med oss!

Med tennis som en naturlig puls i vår by Båstad tar vi sedan år 2019 fram den officiella tennisrosetten. Rosetten pryder världskända tennisspelare och organisatörer under Swedish Open / Nordea Open och även Stockholm Open.

Kvinnoboenden – vi har sedan start samarbetat med kvinnoboenden, det finns inte mycket som går upp mot att att se när en liten rosett i en söt presentpåse skapar ett leende hos ett barn som har det svårt. Att vi ger till dem som kämpar, betyder allt. Vi vill så ett frö om en bättre framtid, med ord och uppmuntran i en upplevelsemiljö kan vi påverka likt Pippi Långstrump.

Hållbarhet

Som modeskapare i en bransch som ständigt behöver förbättras arbetar Petite Olivia aktivt för att utveckla nya designs och materialval, för att försäkra oss om en säker framtid för våra barn.

Med våra OEKO-TEX®-märkta material kan vi stolt garantera att varje komponent i materialet har godkänts i tester för skadliga ämnen, både för människa och miljö. Testerna utförs av ett oberoende OEKO-TEX®-institut där det tas hänsyn till flertalet reglerade och icke-reglerade ämnen.

 

KONTAKTA OSS

J FASHION AB

PETITE OLIVIA

Köpmansgatan 93, Båstad

Telefon: 0725-252614
Kundtjänst: Maila oss till [email protected]

E-post: [email protected]

Org.nr: 559166-2936

ÅTERFÖRSÄLJARE – SVERIGE & INTERNATIONELLT

Johanna Engberg

E-post: [email protected]