wetail_logo_white-300x125.png

Steg 1 - Introduktion

Inredning

Utseende och tema

När du inreder din butik kommer du att jobba i olika steg. Först kommer du att lägga upp din logga, bestämma om sidan ska ha full bredd, sätta grundfärgerna på bakgrunder, texter, länkar etc.

För att snabbast möjligt designa butiken börjar vi med att välja hur du vill att ditt skyltfönster ser ut i stora drag, då det kommer att sätta tonen på resten av butiken och vidare anpassningar.

När du valt första-sida är det dags att jobba med anpassningar av temat. Anpassningssteget är enkelt med visuell återkoppling på de flesta stegen. De steg du valt sedan tidigare kan kompletteras här, då du får tillgång till mer detaljerade verktyg. Nu får du även möjligheten att välja hur produkterna ska presenteras på produktsidorna.

 

Sortiment

Produkter

Produkterna är själva hjärtat i butiken, så man vill givetvis att det är så enkelt som möjligt att jobba med sortimentet. Vi kommer att visa dig hur man går till väga när man lägger upp en produkt/tjänst genom steg-för-steg-guider. Enklaste sättet att lära sig är genom att prova, och så länge butiken inte är öppen kan man prova hur mycket man vill!

En del användare har redan drivit e-handel sedan tidigare och har därmed redan ett sortiment. Med hjälp av våra import-verktyg blir det lekande lätt att ladda upp produkterna från en import-fil. Skulle du stöta på patrull har vi ett team som kan hjälpa till med detta.

Kassa

Betalsätt

Butiken levereras med en rad olika betalsätt förinstallerade. Skulle du sakna ett betalsätt kan vi hjälpa dig installera det, de flesta stora betalsätt stöds av WooCommerce som butiken är byggd på.

Innan du öppnar upp butiken för handel kommer du att ha valt åtminstone ett betalsätt i vår guide. Du kan dock när som helst byta eller komplettera, så du låser dig inte till något.

Låt alla veta

Go Live & Marknadsföring

Inte ens den bästa butiken med det bästa sortimentet kommer att bli en succé om ingen känner till den. Därför har vi byggt in en rad olika funktioner som hjälper dig komma ut med din butik på marknaden samt hålla reda på hur det går med marknadsföringen.

Tack vare vår Page Builder kan du även lekande lätt skapa nya säljande landningssidor på nolltid. Bygg en specialanpassad landningssida för varje kampanj och öka konverteringen!

Starthjälp

Tillbaka till index-sidan

Steg 2

Sätt din egna stil

Frågor?

Kontakta vårt onboarding-team nedan

Livechat

Kommer snart!