wetail_logo_white-300x125.png

Steg 5 - Lär känna din butik

Hantera ordrar

När du har skapat produkter och fått igång försäljningen kommer du behöva sätta dig in i hur du hanterar ordrar. Börja med att titta på avsnittet till vänster här om hur ordrar fungerar. Om du valt Betalning vid leverans kan du även göra testköp som du sedan kan hantera i orderlistningen om du trycker på knappen nedan.

Tack vare integrationer med andra system kan man utöka funktionaliteten på order-steget. Vi har för närvarande tilläggstjänster inom affärssystem, transportadministration, försäljningsystem och lager- och retursystem.

Informationssidor

Din webshop har inte bara möjlighet att hantera produkter, du kan även lägga upp ett obegränsat antal sidor som du själv utformar. Skriv informationssidor om dina produkter, eller varför inte om din verksamhet. Mycket och relevant information gör att fler hittar din butik när de söker på nätet.

Tack vare vår Page Builder blir det väldigt enkelt och intuitivt att skapa sidor med snygg design. Vi har ett stort bibliotek av instruktionsvideor som du kan studera ifall du vill fastnar eller vill lära dig grunderna.

Gör så här:

  1. Skapa en sida. Ange titel och spara sedan genom att trycka på Publicera.
  2. När sidan laddats om kan du klicka på den tab som heter Wetail Page Builder. Då laddas sidan i vår grafiska sidbyggare istället där du kan dra och släppa grafiska element istället.
  3. Närhelst du vill redigera en sida som byggts i sidbyggaren klickar du bara på Wetail Page Builder i toppmenyn.

Blogg

Många förknippar idag en blogg med en kommersiell typ av dagbok. Detta kan givetvis vara fallet, men i en webbshop handlar det snarare att presentera produktnyheter och skriva spännande artiklar. Du kommer inte bara locka intresserade besökare till sidan, utan även få fler relevanta sökord kopplade till din butik.

I butiken ingår en egen blogg som vi redan har satt upp åt dig. Det enda som saknas är att du börjar skriva inlägg!

Landningssidor

På samma sätt som du kan skriva informationssidor med Page Buildern kan du skapa obegränsat med landningssidor för dina kampanjer. Designa sidor specifikt för varje kampanj och länka klicken till kampanjsidan istället för förstasidan. Detta gör att du inte tappar kunden och dessutom kan du enkelt koppla merförsäljningsalternativ vid detta steg.

Instruktions-videor (eng)

Kuponger
Widgets
Kortkoder
Hantera ordrar
Returer
Rapporter

Steg 4

Lägg till produkter

Steg 6

Premiär för butiken

Frågor?

Kontakta vårt onboarding-team nedan

Livechat

Kommer snart!